Νέα προϊόντα

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Mayoral

Η Mayoral είναι η ηγετική μάρκα στη παιδική ένδυση στην Ιβηρική χερσόνησο και μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες στη παιδική ένδυση στην Ευρώπη.

Η ομάδα της Mayoral ασχολείται με τον σχεδιασμό, την παραγωγή ,το marketing και την διανομή της παιδικής μόδας σε πάνω από 75 χώρες μέσω ενός δικτύου πωλήσεων που αποτελείται από 12 θυγατρικές εταιρείες, 200 εμπορικούς αντιπρόσωπους , 190 καταστήματα Mayoral και πάνω από 10.000 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν ασφαλές. Για αυτό το λόγο γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση του προϊόντος, ώστε να πληρούνται πάντα τα υψηλά πρότυπα σωματικής, μηχανικής ασφάλειας και ασφάλειας χημικών ουσιών.


Όσον αφορά τη σωματική ασφάλεια, η Mayoral μεριμνά για την τήρηση των ισχυόντων κανονισμών ασφαλείας σχετικά με τα κορδόνια και τα λάστιχα αυξομείωσης. Αναγνωρισμένα εργαστήρια αναλύουν το τελικό προϊόν στα διάφορα στάδια παραγωγής του για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους νόμους και κανονισμούς σχετικά με τη μηχανική ασφάλεια και την ασφάλεια των χημικών ουσ

Λεπτομέρειες
Προβάλλονται 1 - 9 από 166 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 9 από 166 αντικείμενα